Evenementen 2020

Rotary Geleen: Klassiek Concert in Kloosterbibliotheek Wittem

De organisatie, van het geplande klassieke concert op 23 april 2020 te Kloosterbibliotheek in Wittem, heeft op basis van de richtlijnen die door de overheid zijn gegeven en na consultatie van een aantal deskundigen besloten om het concert te cancelen.
Vanzelfsprekend is dit heel vervelend en teleurstellend voor de bezoekers die jaarlijks het concert bezoeken, de vrijwilligers die meehelpen om alles te organiseren, de artiesten die zijn geboekt en natuurlijk de medewerkers van de bibliotheek.
Maar het is niet anders. De donderdag voor koningsdag was inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie.

Wij zullen het concert verplaatsen naar september 2020. Vroegtijdig zullen de nieuwe datum en alle andere relevante gegevens worden gepubliceerd.